spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesTiberiu Tătaru s-a întors la „origini”! A fost numit director la Căminul...

    Tiberiu Tătaru s-a întors la „origini”! A fost numit director la Căminul de Bătrâni din Suseni

    Șef nou la conducerea Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Fostul manager al Spitalului Județean, Tiberiu Tătaru, a revenit la cârma instituției după ce și-a dat demisia de la spital. Actualul director al DGASPC speră să facă echipă bună cu Tătaru pentru îngrijirea corespunzătoare a celor peste 80 de bătrâni pe care îi adăpostește centrul de la Suseni.

    Căminul de Bătrâni de la Suseni adăpostește acum 85 de suflete care au nevoie mai mult ca oricând de îngrijirea cuvenită vârstei, nu de scandalurile în care a fost implicată instituția în era Dumitru Cotrună, fostul mare șef al DGASPC Gorj. Complexul îl are la conducere, începând cu această lună, pe Tiberiu Tătaru, cel care a manageriat până de curând Spitalul Județean. „Complexul de îngrijire Suseni are o nouă conducere începând cu data de 1 decembrie 2017. Domnul Tiberiu Tătaru, fostul manager al Spitalului Județean, s-a reîntors la vechiul loc de muncă și i-am făcut reîncadrarea cu data de 1 decembrie. La acest moment se află în concediu de odihnă și sper să facem lucruri bune împreună. Dumnealui a mai fost câțiva ani șef al acestui centru, am lucrat excelent de bine și sper să lucrăm în continuare la fel. Din câte am înțeles, dânsul este acum președinte al asociației fizioterapeuților din Gorj, dar asta nu are nici o legătură cu complexul nostru”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

    „Personalul este conform standardelor

    Centrul a beneficiat între timp de investiții majore din partea Consiliului Județean, în special în ceea ce privește calitatea apei oferite beneficiarilor, iar, potrivit conducerii DGASPC, personalul este și el suficient. „La Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni avem la ora actuală 85 de persoane internate, iar capacitatea este de 90 de locuri. Avem un Centru de îngrijire și asistență cu 65 de locuri și un Centru de recuperare și reabilitare cu 25 de locuri. Există și 25 de persoane imobilizate la pat, dar, la ora actuală personalul este conform standardelor, adică un angajat la un beneficiar. S-a realizat stația de apă care era o problemă, stația de epurare, precum și sistemul de detecție la incendiu”, a mai explicat Laurențiu Diaconescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: