spot_img
13.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăSocialCreşte numărul adopţiilor! Vezi cum poți să iei acasă un copil

    Creşte numărul adopţiilor! Vezi cum poți să iei acasă un copil

    Situaţie îmbucurătoare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Din ce în ce mai multe familii din judeţ îşi îndreaptă privirea spre centrele unde zeci de copii aşteaptă să le fie oferit un cămin. În cursul anului trecut au fost adoptaţi 23 de copilaşi.

    În anul 2017, zeci de copii din centrele DGASPC Gorj şi-au găsit un cămin. Nu puţine au fost familiile care au trecut pragul acestor centre pentru a adopta micuţii rămaşi fără familie. ,,Serviciul Adopţii funcţionează foarte bine. În anul 2017 am avut un nmăr de 11 deschideri de proceduri adopţii, 16 încredinţări în vederea adopţiilor, 23 de copii au fost încuvinţaţi familiilor adoptive, iar în monitorizare se află 40 de copii care au fost adoptaţi”, a precizat Doina Navlea, inspector superior DGASPC Gorj.

    În comparaţie cu anul 2016, numărul adopţiilor a fost cu mult mai mare. ,,A fost un an ma bun şi în ceea ce priveşte solicitările familiilor pentru adopţii. Şi deschiderile de proceduri au fost mai multe, în comparaţie cu alţi ani”, a precizat Doina Navlea, inspector superior DGASPC Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: