spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăEvenimentÎncătușați după scandal ca-n Vestul Sălbatic! Și-au împărțit pumni și au spart...

    Încătușați după scandal ca-n Vestul Sălbatic! Și-au împărțit pumni și au spart mașini

    Scandal de amploare între mai mulţi bărbaţi din Târgu Cărbuneşti. Din motive necunoscute, doi bărbaţi de 30 respectiv 35 de ani au năpustit asupra unui vecin. După ce i-au aplicat o bătaie zdravănă, scandalagiii au mers să îi spargă geamurile maşinii parcate în faţa casei. La rândul său, victima aflată sub influenţa băuturilor alcoolice a mers la vecin, lovindu-l atât pe el cât şi pe concubina care i-a sărit în ajutor, după care a început să spargă geamurile unei alte maşini. Conflictul izbucnit brusc a fost aplanat cu ajutorul organelor de poliţie care s-au deplasat imediat la faţa locului. Trei dintre scandalagii au ajuns în spatele gratiilor. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc faptele.

    Au băut fără măsură, după care au început să îşi împartă pumni şi picioare. Este vorba despre mai multe familii din Târgu Cărbuneşti care au iscat un scandal de proporţii la sfârşitul săptămânii trecute, pe fondul consumului de alcool. Totul a pornit după ce doi bărbați de 30 și 35 de ani au început să lovească un altul de 30 de ani, iar mai apoi i-au spart cu bâta geamurile mașinii aflate în fața casei acestuia. Ulterior, cel din urmă a intrat în curtea unui alt vecin și l-a luat la bătaie pe el dar și pe concubina acestuia, după care a început să spargă geamurile autovehicului care aparținea celor doi. Ulterior bărbatul de 35 de ani a amenințat cu acte de violență și un alt tânăr de 21 de ani. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aplanat conflictul. Ulterior, cei trei agresori au ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

    ,, La data de 9 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reținut pentru 24 de ore și introdus în centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, un bărbat, de 30 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, un altul, de 30 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, toți din orașul Târgu Cărbunești. În fapt, s-a reţinut că în noaptea din 08/09 martie a.c., pe fondul consumului de alcool, între mai mulți vecnini a izbucnit un conflict spontan, doi bărbați, de 30 și 35 de ani, exercitând acte de violenţă asupra altui bărbat, de 30 de ani, după care, cu obiecte contondente, ar fi spart geamurile autovehiculului ce se afla parcat în fața casei acestuia, tulburând ordinea şi liniştea publică. Ulterior acesta din urmă ar fi exercitat violenţe asupra unui alt vecin şi a concubinei sale, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică, pătrunzând fără drept în curtea curtea acestora, ocazie cu care, cu un obiect contondent le-ar fi spart, la rândul său, geamurile autovehiculului. Totodată, bărbatul, de 35 de ani, ar fi ameninţat cu acte de violenţă un tânăr, de 21 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: