spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAcuzații de fraudă la un concurs din cadrul ISU Gorj

    Acuzații de fraudă la un concurs din cadrul ISU Gorj

    Acuzații de fraudă la un concurs din cadrul Inspectoratului Situațiilor de Urgentă Gorj. Au apărut primele sesizări în urma finalizarii concursului organizat în vederea ocupării prin încadrare directă a postului de execuție vacant de Subofițer Tehnic Principal – Serviciul Resurse Umane. Un candidat acuză comisia de fraudă, asta după ce sora fostului purtător de cuvânt a obținut nota cea mai mare.

    Respectivul candidat susține că Avramescu Irina, cea care a câștigat postul, s-a abătut de la regulile impuse și nimeni nu a sancționat-o. Mai mult decât atât, acesta susține că înainte să între candidații în sala de examen, Mihai Avramescu i-a atenționat să aibă grijă, deoarece el va fi șeful celui ce va ocupa postul.
    ,,La concursul pentru subofițer din cadrul ISU Gorj au fost fapte de corupție. Comisia a făcut precizarea că nimeni nu părăsește sala, însă domnișoara Avramescu Irina a ieșit din sală atunci când comisia a mers să multiplice subiectele, fiind însoțită de un subaltern al fratelui său, Avramescu Mihai. În timpul examenului, acesta a deschis ușa și și-a chemat subalternul pentru noi ordine. Înainte de a intra în sala de examen, Mihai Avramescu a intrat și le-a spus candidaților că el o să fie șeful celui ce va lua concursul așa că să aibă mare grijă”, a comunicat unul dintre candidați.

    Reprezentanții ISU au comentat acuzatiile aduse: „ Pot să vă spun că toate concursurile au fost organizate și s-au desfășurat cu respectarea prevederilor legale! În ceea ce privește aspectele la care faceți dumneavoastră referire cu siguranță acestea sunt nefondate și se pot verifica foarte ușor, având în vedere faptul că desfașurarea tuturor concursurilor pentru ocuparea funcțiilor vacante scoase la concurs de instituția noastră sunt filmate. Candidații declarați respinși au dreptul legal de a face contestație, aceasta urmând a fi analizată și solutionată in termenul legal”, a comunicat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: