spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăEvenimentŞi-a bătut fosta concubină şi pe fiica acesteia. Agresorul a fost reţinut

    Şi-a bătut fosta concubină şi pe fiica acesteia. Agresorul a fost reţinut

    Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din comuna Bolboşi a dat buzna în casa fostei concubine, aplicându-i acesteia o serie de lovituri. Atunci când a vrut să intervină să îşi scape mama din mâinile agresorului, fiica acesteia a fost şi ea luată la bătaie. Într-un final, oamenii legii au pus mâna pe agresor şi l-au arestat pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost condus ulterior în fata magistraţilor cu propuneri legale.

    Un bărbat de 38 de ani, din comuna Bolboşi, județul Gorj, a ajuns luni pentru 24 de ore în arest, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Acesta a intrat fără drept în locuinţa fostei concubine, terorizând-o atât pe ea cât şi pe fiica sa. Scandalul a plecat de la o banală ceartă. Femeia nu a mai dorit să continue relaţia cu acesta şi a ales să îşi vadă de viaţa ei. Pentru că bărbatul nu se putea împăca cu ideea a decis să meargă la domiciliul acesteia pentru a purta o discuţie. Pentru că nu se făcea înţeles, agresorul a început să o lovească cu bestialitate. Nemaisuportând să îşi vadă mama suferind, fata acesteia a sărit în ajutor, însă a fost şi ea lovită. Ulterior, oamenii legii au fost sesizaţi. Aceştia au pus mâna imediat pe inculpat, introducându-l în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

    ,,La data de 12 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Bolboşi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei sale concubine și ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa și a fiicei sale. Urmează xa cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

    După ce şi-a petrecut cele 24 de ore în spatele gratiilor, agresorul a fost condus în faţa procurorilor, cu propunerea de arestare preventivă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: