spot_img
Altele
    AcasăActualitateAnul acesta, iepurasul vine cu cele mai cool cadouri de Paste pentru...

    Anul acesta, iepurasul vine cu cele mai cool cadouri de Paste pentru toata familia!

    Iepurasul se apropie cu pasi repezi si, probabil, deja te gandesti ce cadouri de Paste sa cumperi celor dragi, de la mic la mare. In primul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta sarbatoare, ca oricare alta, reprezinta o ocazie unica de a petrece clipe speciale alaturi de familie sau prieteni. Prin urmare, scopul acesteia este acela de a ne bucura de lucrurile marunte, dar extrem de pretioase.

    Ghidandu-te dupa acelasi principiu, vei face cea mai inspirata alegere in ceea ce priveste cadourile de Paste pentru persoanele importante din viata ta! Gadgeturile funny, spre exemplu,  pot fi o varianta cool de cadouri de Paste, care ii vor inveseli cu siguranta pe cei dragi.

    Asadar, avand in vedere ca gestul este cel care conteaza cu adevarat, noi iti sugeram urmatoarele cadouri de Paste inedite, menite sa aduca un zambet pe buzele celor carora le vei oferi:

    1. Boxa Bluetooth ghiveci real pentru flori – Cadouri de Paste pentru femei

    Florile vestesc sosirea primaverii si a iepurasului! Iar pentru ca iepurasul este mai cool ca oricand anul acesta, daruieste-i mamei sau sotiei tale o boxa portabila Bluetooth cu totul si cu totul speciala. Din seria de cadouri potrivite cu aceasta ocazie pentru femei, boxa respectiva combina sunetele muzicale cu bucuria oferita de flori, avand incorporat un spatiu care poate tine loc de ghiveci pentru plante.

    Descriere:

    – gadgetul transforma petalele florilor in adevarate clape de pian, pentru relaxare si divertisment;

    – acesta dispune de 7 moduri de iluminare LED si o varietate de sunete muzicale;

    – mai multe detalii, pe site-ul GadgetWorld.ro.

    1. Stick USB 8 GB in forma de robotel R2/D2 – Cadouri de Paste pentru barbati
    Stick USB 8 GB in forma de robotel R2-D2

    Din categoria de cadouri potrivite pentru barbatii pasionati de tehnologie sau filme clasice, cum ar fi sotul sau tatal tau, iti sugeram acest dispozitiv sub forma simpaticului robotel din celebra serie Star Wars. Cu ajutorul acestui gadget extrem de simpatic si util poti stoca in siguranta pozele cu familia ori prietenii, cum ar fi cele facute chiar de Paste sau cu alta ocazie deosebita.

    Descriere:

    – gadget cu design cool si haios, de inalta calitate;

    – compatibilitate cu orice interfata USB 2.0;

    – viteza de transfer de pana la 10-24Mb/s.

    1. Kit robot educational solar 6 in 1 – Cadouri de Paste pentru copii

    In ceea ce priveste copiii, care sunt cei mai nerabdatori si curiosi in asteptarea iepurasului si a cadourilor de Paste, ofera-le un kit educativ care ii va surprinde in mod neasteptat! Cu siguranta micutul tau va indragi pe loc aceasta „jucarie”, mai ales ca se poate juca cu ea afara, la soare. Construind de unul singur acest robotel solar, copilul tau va imbina placutul cu utilul, invatand ce inseamna ecologia si energia regenerabila.

    Descriere:

    – recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani;

    – functionare la lumina solara;

    – asamblare usoara.

    Deci, anul acesta iepurasul este mai cool ca oricand! Fa-i sa zambeasca pe cei dragi, oferindu-le cadouri de Paste funny si inedite din categoria gadgeturilor de actualitate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: