spot_img
Altele
    AcasăNews AlertPatru afaceriști gorjeni, reținuți pentru evaziune fiscală

    Patru afaceriști gorjeni, reținuți pentru evaziune fiscală

    Patru afacerişti suspectaţi de evaziune fiscală au fost reținuți pentru 24 de ore de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului de Investigaţii Criminale.

    Ancheta au început în urmă cu o săptămână, când oamenii legii au efectuat 30 de percheziţii domiciliare, privind infracţiunile de evaziune fiscală şi spalarea banilor. Poliţiştii au reţinut patru persoane pentru 24 de ore, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Pentru alte două persoane s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
    „Din probatoriul administrat în dosar a rezultat faptul că aceste persoane, în perioada 2016 – 2017, prin intermediul unor societăţi comerciale au creat un circuit fictiv prin care prestau servicii de colectare şi valorificare deşeuri, pe care le comercializau către reciclatori finali, încasând o suma de peste 12.000.000 lei şi au înregistrat în contabilitate achiziţii fictive, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale faţă de bugetul consolidat al statului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate şi a prejudiciului creat“, se precizează într-un comunicat de presă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: