spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăEvenimentŞapte maşini au fost avariate într-un accident rutier produs de un începător

    Şapte maşini au fost avariate într-un accident rutier produs de un începător

    Un tânăr din municipiul Târgu Jiu a reuşit să avarieze şapte autoturisme. Acesta a încercat să evite limitatoarele de viteză amplasate la trecerea de pietoni din faţa Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, însă din cauza vitezei a pierdut controlul direcţiei şi a intrat violent în mai multe autoturisme parcate regulamentar în parcarea rezidenţială din faţa liceului. Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au suspendat permisul tânărului începător pe o perioadă de 60 de zile şi i-au aplicat o amendă de 1.740 de lei.

    Mai mulți târgujieni au tras o sperietură soră cu moartea în noaptea de duminică spre luni din cauza unei bubuituri puternice provenite în urma unui eveniment rutier. Un șofer vitezoman a pierdut controlul directiei și a intrat cu mașina in alte şase autoturisme parcate regulamentar în parcarea rezidențială, aflată vis-a-vis de Liceul „Ecaterina Teodoroiu”. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla un tânăr major, care numai ce intrase în posesia permisului de conducere. Acesta a dezvăluit oamenilor legii că a încercat să evite limitatoarele de viteză, însă din cauza vitezei nu a mai putut să controleze maşina, intrând violent în trei maşini parcate, după care a plonjat în alte trei autoturisme. Majorul a fost testat cu aparatul etilotest, constatânduse faptul că nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 60 de zile, alegându-se şi cu o amendă de 1.740 de lei. Proprietarii autoturismelor avariate s-au ales cu pagube materiale însemnate.

    ,,Un tânăr de 18 ani din Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, a încercat să evite limitatoarele de viteză montate la trecerea de pietoni din fata Liceului Ecaterina Teodoroiu, iar din cauza vitezei a pierdut controlul direcției, a intrat în coliziune frontală 3 auto parcate regulamentar si a fost proiectat în alte 3 auto din aceeași parcare. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1740 lei și permis suspendat pe 60 zile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: