spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăEvenimentLider de sindicat, găsit spânzurat într-un spațiu al Distrigaz

    Lider de sindicat, găsit spânzurat într-un spațiu al Distrigaz

    Ion Ciucur, președintele Sindicatului Distrigaz Gorj și responsabil al societății pentru zona Bălești, acolo unde și locuia, a fost găsit spânzurat, vineri, 13 aprilie, într-un spațiu al societății de gaze.

    Cel care a sunat la poliție a fost chiar fiul acestuia, în vârstă de 29 de ani. „A sesizat Poliția Municipală despre faptul că l-a găsit spânzurat pe tatăl său într-o clădire a unei societăți din Bălești. O echipă operativă a făcut cercetarea la fața locului, constatând că pe cadavru nu sunt urme de violență. De asemenea, în buzunarul de la piept a fost găsit un bilet de adio prin care își explica gestul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili cauzele decesului“, a spus Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

    Sinucidere după o ședință

    Ion Ciucur s-a spânzurat de o grindă. Sinuciderea acestuia se pare că este legată de o ședință în cadrul societății la care acesta a participat. Unele surse susțin că acesta nu ar fi putut justifica anumite sume de bani, situație care l-ar fi împins către acest gest.

    Liderul de sindicat a fost înmormântat ieri în comuna Bălești, acolo unde trăia. Un sobor de preoți au ținut o slujbă, dar Ion Ciucur nu a fost introdus în biserică pentru că și-a pus capăt zilelor, gest care este condamnat de religia creștină.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: