spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăActualitateSuspiciuni de fraudă la concursul pentru controlori de la Transloc. Soția unui...

    Suspiciuni de fraudă la concursul pentru controlori de la Transloc. Soția unui sindicalist, favorizată

    Societatea de transport în comun din Târgu Jiu a organizat în urmă cu câteva zile un concurs pentru ocuparea a patru posturi de controlori pe autobuzele și troleibuzele. La concurs s-au înscris 29 de candidați, trei fiind respinși după analizarea dosarelor.

    Ioana Babalâc a candidat la concurs, dar spune că o contracandidată care este soția unui lider de sindicat de la Transloc a fost favorizată: „La proba scrisă am obținut 7,42, iar cea mai mare medie a fost 7,99 luată de doamna Mihaela Udrescu, actuala soție a domnului Udrescu, de la Transloc, care striga în urmă cu câteva zile că dacă soția lui nu intră controlor va face crimă“. Vasile Căilean, directorul Transloc, a spus că din comisie au făcut parte atât reprezentanți din partea administrației, cât și de la sindicate: „Am dispus o comisie de evaluare formată din doi membri din partea adinistrație și doi membri din partea sindicatului“.

    „Au luat examenul tocmai acei candidaţi care au folosit ce nu trebuia“

    Un alt participant la concurs a postat un mesaj pe Facebook în care trăgea mari sene de întrebare cu privire la organizarea concursului: „Săptămâna trecută am participat la concursul organizat de Societatea Transloc S.A. Tg. Jiu, controlor trafic, bilete şi legitimaţii de călătorie. Miercuri a fost proba scrisă. Vineri a fost proba interviu. Această probă a avut 2 părti şi s-a desfăşurat într-un autobuz. Prima parte a fost cu bilete, abonamente, legitimații puse în plicuri. Cică au fost 5 bucăţi in plicuri, eu am găsit doar două abonamente. Aici am pierdut examenul, din neatenţia mea. Partea a doua a fost cu abordarea călătorilor. La această parte,unii candidaţi au folosit bruscarea, tonul ridicat, solicitarea conducătorului auto şi închiderea uşilor, lucrul total neaceptat de Fişa Postului(Atribuţiile de serviciu). Dezamăgirea mea este că au luat examenul tocmai acei candidaţi care au folosit ce nu trebuia.

    P.S. De ce a trebuit să învăţ despre decenţă, comportament corect şi politicos, tact, răbdare (din păcate sunt menţionate în Atribuţiile de serviciu) dacă s-a promovat altceva“, a arătat Sorin Floarea, unul dintre candidați.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: