spot_img
Altele
    AcasăEvenimentGăsită la şapte zile de la dispariţie

    Găsită la şapte zile de la dispariţie

    După șapte zile de căutări, polițiștii gorjeni au reușit să o găsească pe minora din oraşul Rovinari, care a dispărut de la domiciliu. Fata fusese dată în urmărire la nivel național, iar în urma căutărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu-Jiu, minora Pop Claudia Ioana, de 14 ani, a fost găsită pe raza oraşului Târgu Jiu.

    Minora a recunoscut faptul că a plecat de bună voie de la domiciliu, neputând să ofere alte detalii. Oamenii legii au dus-o pe aceasta la mama ei, cu rugămintea să nu îşi mai pună familia în astfel de situaţii. Din fericire, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

    ,,În urma activităților de căutare efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu-Jiu, minora Pop Claudia Ioana, de 14 ani, a fost identificată pe raza municipiului. Cu ocazia audierii, minora a declarat că a plecat voluntar de la domiciliu, iar pe perioada cât a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infracţiuni. Minora a fost încredinţată mamei sale”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: