spot_img
Altele
    AcasăActualitateBetonul amprentat din centrul municipiului Târgu Jiu, spoit cu lac. Gropile au...

    Betonul amprentat din centrul municipiului Târgu Jiu, spoit cu lac. Gropile au rămas

    Lucrările de reabilitare a pavimentului din zona centrală a municipiului Târgu Jiu lasă de dori. Acestea au fost făcute de mântuială, iar conducerea primăriei va verifica modul în care au fost executate lucrările. Zonele unde betonul amprentat s-a deteriorat nu au fost acoperite cu un nou strat de ciment, ci lacul s-a dat peste porțiunile degradate.

    Primăria municipiului Târgu Jiu a alocat pentru acest an suma de 100.000 de lei pentru efectuarea a trei operațiuni de reabilitare a pavimentului din zona centrală.

    Cetățenii i s-au plâns primarului Romanescu

    Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că banii vor fi alocați în momentul în care lucrările vor fi recepționate: „Lucrarea nu este finalizată. Lucrarea nu este finalizată în acest moment și responsabilii din cadrul Primăriei, și aici mă refer la Direcția Tehnică și a Serviciului de Gospodărire Comunală trebuie, înainte de a se face plată, să vină pe teren și să vadă toate aspectele care mi-au semnalate de cetățeni și pe care le-am observat și eu la fața locului. Această lucrare costă în jur de un miliard, dar suma este alocată pentru toate cele trei lăcuiri din anul 2018“.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: