spot_img
Altele
    AcasăEvenimentPrins de pădurar la furat de lemne

    Prins de pădurar la furat de lemne

    Un tânăr de doar 19 ani a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a fost acuzat de pădurar că a furat lemne din pădurea ce aparţine Ocolului Silvic Turceni. Conform oamenilor legii, atunci când a văzut că îi sunt furate lemne din pădure, pădurarul a sunat imediat la 112 cerând ajutorul. Ulterior, făptuitorul a fost identificat şi condus la audieri. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos.

    Tânărul a reuşit să taie din pădurea respectivă cinci arbori, însă a fost prins de administratorul ocolului respectiv chiar în momentul în care voia să îi ducă acasă. Pădurarul a sunat imediat la poliţie, însă până să ajungă oamenii legii, tânărul şi-a abandonat misiunea lăsând lemnele la marginea pădurii. Pentru că îl cunoştea pe făptuitor pădurarul a dat toate detaliile organelor de poliţie, tânărul fiind cu uşurinţă identificat de aceştia. Tânărul este din Plopşoru şi s-a ales acum cu dosar penal.

    ,,Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112 de un pădurar, din cadrul Ocolului Silvic Turceni, despre faptul că un bărbat ar fi tăiat ilegal, mai mulţi arbori. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Plopşoru, ar fi tăiat, fără drept, din pădurea ce aparţine Ocolului Silvic Turceni, punctul Ceru, cinci arbori esenţă fag şi un arbore de esenţă carpen, cu diametrele la cioată, cuprinse între 18 şi 36 cm, pe care le-a abandonat la marginea pădurii. Cantitatea de material lemnos a fost lăsată în custodia pădurarului silvic, până la finalizarea cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: