spot_img
27.3 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăEvenimentŞoferii prinşi pe picior greşit sancţionaţi drastic de oamenii legii

    Şoferii prinşi pe picior greşit sancţionaţi drastic de oamenii legii

    Poliţiştii sunt pe urmele gorjenilor care încalcă legea. În urma unui control de rutină, doi astfel de conducători auto au fost identificaţi. Unul dintre aceştia are 30 de ani şi s-a urcat la volanul autoturismului fără să ţină cont că nu este posesorul unui carnet de conducere. Toţi cei care au fost prinşi pe picior greşit s-au ales acum cu dosar penal.

    Bărbatul de 30 de ani este din comuna Prigoria. Acesta a fost tras pe dreapta de organele de poliţie care au constatat cu stupoare că acesta conducea o autoutilitară deşi nu avea permis de conducere. Audierile au continuat, aşa că a fost identificată şi persoana care i-a încredinţat acestuia maşina. Atât „şoferul” cât şi proprietarul autoutilitarei s-au ales cu dosar penal.

    ,,Poliţişti din cadrul Politiei Orașului Novaci au oprit pentru control, pe DN 67C, o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Prigoria, iar cu ocazia verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca având permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că autoutilitara a fost încredințată acestuia, pentru a fi condusă, de un bărbat, de 48 de ani, din oraşul Novaci. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere şi încredinţarea unui autoturism, unei persoane care nu deţine acest drept”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

    Pe numele altui tânăr din Drăguţeşti a fost întocmit dosar penal. Acesta a fost prins în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în alt stat, autoturism ce nu avea dreptul de circulaţie în România.

    ,,Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 66, care la controlul efectuat, nu a putut prezenta documentele autovehiculului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul nu avea drept de circulaţie în România, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are dreptul de circulaţie în România”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!