spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
luni, iunie 3, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAu sosit biletele pentru pensionari

    Au sosit biletele pentru pensionari

    Casa Județeană de Pensii (CJP) Gorj a primit biletele de tratament pentru seria nr. 8, respectiv 180 locuri cu plecare în perioada 8 – 10 iunie. Sunt disponibile bilete în următoarele stațiuni: Sinaia, Sovata, Herculane, Călimănești, Căciulata, Slănic Moldova, Buziaș, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Lacul Sărat, Mangalia, Neptun, Olănești, Saturn, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei.

    «Primul venit –primul servit»

    Conducerea CJP Gorj a stabilit că biletele se vor acorda în funcție de venirea pensionarilor: „Din cauza timpului scurt între data primirii biletelor de tratament și data plecării în stațiune, respectiv 8 – 10 iunie, eliberarea biletelor se va face pe principiul «Primul venit –primul servit»“, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

    Se va lucra chiar și sâmbăta și duminica

    Conducerea Casei Județene de Pensii Gorj a luat decizia prelungirii programului de lucru pentru eliberarea biletelor de tratament. Astfel se va lucra în fiecare zi până la ora 16,00 inclusiv sâmbăta și duminica până la ora 14,00. Pentru eliberarea acestor bilete, cei interesați trebuie sa prezinte cupon de pensie la luna aprilie, buletinul și obligatoriu bilet de trimitere de la medicul de familie pentru stațiunea solicitată.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!