spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăEvenimentMaşini distruse de faţada unui bloc. Ce spun autorităţile

    Maşini distruse de faţada unui bloc. Ce spun autorităţile

    Trei locuitori din municipiul Târgu Jiu s-au ales cu pagube însemnate după ce tencuiala de pe bloc a căzut pe maşinile lor. Oamenii sunt disperaţi, deoarece nu găsesc înţelegere nicăieri. Autorităţile locale spun că blocul va putea intra în reabilitare abia după ce asociaţia de proprietari va cere acest lucru.

    Alarma s-a dat în momentul în care locatarii au auzit un zgomot puternic. Şi-au pus mâinile în cap atunci când au văzut că bucăţi din tecuiala blocului au căzut pe maşinile parcate regulamentar. Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a îndepărta restul bucăţilor care stăteau să cadă.

    ,,Detaşamentul de Pompieri Târgu Jiu a fost solicitat să intervină cu o autoplatformă pentru lucru la înălţimi pentru îndepărtarea unor bucăţi de tencuială de pe faţada unui bloc situat pe strada 9 Mai din Municipiul Târgu Jiu. Angajaţii ISU au îndepărtat bucăţile de tencuială, eliminând pericolul ca acestea să cadă şi să rănească pe cineva”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

    Conform autorităţilor locale, de vină sunt locatarii. Aceştia trebuie să meargă la primărie şi să depună o cerere pentru ca blocul lor să intre în programul de reabilitare.

    ,,În ceea ce priveşte faţada blocului din cartierul 9 Mai, de pe raza municipiului Târgu Jiu, trebuie să menţionăm faptul că locatarii blocului se pot adresa prin asociaţia de proprietari a primăriei Municipiului Târgu Jiu, pentru ca blocul să fie cuprins în programul de reabilitare”, a specificat Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

    Problemele nu se opresc aici. Un alt colţ al blocului stă să pice, iar oamenii sunt îngroziţi, deoarece se văd neputincioşi în faţa acestei situaţii. Chiar unul dintre păgubiţi susţine că va apela la autorităţi până se va face înţeles. Tot acesta susţine că indiferenţa oamenilor poate provoca adevărate tragedii.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: