spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăActualitateRMN şi computer tomograf la Spitalul din Rovinari

    RMN şi computer tomograf la Spitalul din Rovinari

    Veste bună pentru pacienţii internaţi la Spitalul din Rovinari. Primarul oraşului, Robert Filip, intenţionează să achiziţioneze un aparat Tomograf şi un RMN, astfel încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să meargă la alte spitale pentru a efectua investigaţii imagistice. În prezent astfel de aparate funcţionale există doar la spitalul din Novaci şi la spitalul din Târgu Cărbuneşti.

    Computerul tomograf de la unitatea spitalicească din Rovinari s-a defectat, lucru ce îi obligă pe pacienţi să umble din spital în spital pentru efectuarea investigaţiilor imagistice. Robert Filip vrea să rezolve această problemă şi spune că are în plan să achiziţioneze un computer tomograf şi un RMN cu ajutorul fondurilor europene. Până la rezolvarea acestei probleme, va fi organizată o licitaţie pentru găsirea unei firme care să efectueze aceste investigaţii pe baza unui contract de concesiune.

    ,,Se face procedura de licitaţie pentru a putea să atribuim acest spaţiu unei firme care va participa la procedură şi inclusiv să vină cu RMN-ul. Deci vom avea RMN şi tomograf într-o formă de concesiune, ulterior, noi facem proiectul pe fonduri europene pentru a le lua pe ale noastre”, a declarat Robert Filip, edilul oraşului Rovinari.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: