spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăActualitateDoi foști viceprimari din Gorj, declarați incompatibil

    Doi foști viceprimari din Gorj, declarați incompatibil

    Fostul viceprimar al orașului Rovinari, Laurențiu Chivu, în prezent conslier local din partea PNL, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI)pe motivul că a ocupat mai multe funcții in perioada 2014-2015. Pe langă calitatea de viceprimar, Chivu a mai fost și membru in Consiliul de Administrație al Colegiului Gheorghe Tătărăscu din Rovinari. „În perioada 27 august 2014 – 04 septembrie 2015 a deținut simultan funcția de viceprimar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Gheorghe Tătărescu Rovinari, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003″, arată ANI într-un comunicat

    Chivu va contesta decizia ANI

    Consilierul local liberal spune că va contesta decizia ANI; „După ce voi primi oficial hotărârea ANI, o voi contesta în instanța de judecată. În calitatea mea de consilier local, am reprezentat în Consiliul de Administrație al Colegiului Gheorghe Tătărescu, dar nu am fost remunerat, iar în Legea 215 spune foarte clar că pe durata mandatului de viceprimar îmi păstrez atribuțiile de consilier local, dar nu am beneficiat de indemnizație. Există o hotărâre de Consiliu Local pe care am pus-o în aplicare. De asemenea, există o viză de legalitate a compartimentului juridic și semnătura secretarului Primăriei Rovinari și chiar viza de legalitate a Prefecturii Gorj“.

    Și fostul primar al comunei Drăguțești a fost declarat incompatibil

    Și Gheorghe Irinel Ungureanu, consilier local la Drăguțești și fost viceprimar, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Acesta este acuzat că a deținut mai multe funcții în același timp: a fost și viceprtimar și patron la o firmă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!