spot_img
Altele
    AcasăEvenimentPolițist din Motru, fotografiat în timp ce dormea în mașină

    Polițist din Motru, fotografiat în timp ce dormea în mașină

    Un agent de poliție din Motru a fost fotografiat în timp ce dormea în mașina de serviciu. Imaginile au fost postate pe Facebook și la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj a fost declanșată o anchetă.

    „Poliţia de la Motru, aseară la 3 (în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică – n.r.), aşa verificau ei actele unei maşini. Unul dormea şi celălalt căuta pe telefon cum se verifică o asigurare de bg (Bulgaria – n.r.). Ruşine Poliţia Română”, a postat bărbatul pe Facebook.

    „Mi-a reţinut cartea de înmatriculare de Bulgaria“

    Cel care a făcut postarea pe facebook a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că fratele său a fost cel oprit de poliţişti şi a văzut că unul dintre agenţi doarme în maşină. „Maşina a fost a mea şi a fost fratele meu la nişte fete la Motru. Pe la ora 03.30 noaptea l-au oprit doi poliţişti, un agent i-a luat numerele de pe maşina de Bulgaria. Colegul lui dormea, iar el căuta pe internet pe un site să vadă dacă are asigurarea valabilă. După ce i-a luat numerele, agentul a reţinut cartea maşinii, a scris în procesul verbal că a reţinut certificatul, iar certificatul e şi acum la mine”.

    Acesta susține c ă polițistul a comis un abuz, pentru că în procesul verbal scrie că că a reținut certificatul, deși acesta se află în posesia lui: „Este martor şi şoferul care era cu fratele meu, a văzut că dormea (poliţistul – n.r.). Peste drum de Judecătoria din Motru s-a întâmplat. Am plecat noaptea de acasă să merg cu platforma ca să iau maşina acasă. A doua zi a venit agentul care a greşit şi se comporta ca o fată mare cu mine. Mi-a reţinut cartea de înmatriculare de Bulgaria. Mi-a ţinut-o ca să aibă garanţie că îi duce certificatul a doua zi, ca la piaţă. A treia problemă este că dormea. Este poză“.

    Te-ar mai putea interesa

    4 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: