spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎntâlnire a asociațiilor de la Pandurii pentru bugetul pentru sezonul 2018-2019

    Întâlnire a asociațiilor de la Pandurii pentru bugetul pentru sezonul 2018-2019

    Conducerea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu i-a convocat pe asociați la o întâlnire pentru a stabili bugetul pentru acest an. În afară de reprezentanții Complexului Energetic Oltenia nu a venit nimeni.

    „Am avut o întâlnire cu reprezentanții Complexului Energetic Oltenia, în ideea de a le prezenta un buget, dar ceilalți asociați nu s-au prezentat. Avem nevoie de un buget pentru Liga a II-a a campionatului“, a spus Marin Golea, administratorul special al clubului. Acesta susține că jucătorii rămași la echipă sunt plătiți la zi: „Jucătorii care au rămas la echipă sunt plătiți la zi. Am finalizat doar o parte dintre jucători pentru că trebuie să ne întărim lotul. Avem timp până în luna octombrie să finalizăm toate transferurile“.

    „Mizăm pe ieșirea din faliment“

    Conducerea clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu speră să se redreseze financiar după câștigarea procesului cu asociații clubului de la care are de primit suma de aproximativ două milioane de euro. Complexul Energetic Oltenia are de achitat cei mai mulți bani, circa șapte milioane de lei. Marin Golea, administratorul special al clubului, spune că există posibilitatea ieșirii din faliment, în urma încasării banilor: „Mizăm pe ieșirea din faliment a clubului. Faptul că asociații nu și-au achitat toate contribuțiile către debitoarea Clubul Pandurii. Sperăm ca și la Craiova să avem un rezultat pozitiv, iar în aceste condiții, vom putea să scoatem clubul din faliment. Vom putea să atragem și un alt asociat, dacă din cei actuali se retrag.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: