spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăEvenimentGăsit mort lângă soţie. Vecinii nu- mai văzuseră de câteva zile

    Găsit mort lângă soţie. Vecinii nu- mai văzuseră de câteva zile

    O descoperire marcantă a fost făcută zilele trecute, în municipiul Târgu Jiu. Un bărbat de 89 de ani a fost găsit fără suflare lângă soția sa, imobilizată. Poștărița care venise să aducă pensia a intrat la bănuieli atunci când a văzut ca ziarele nu sunt ridicate de zile bune. A chemat o vecina şi a intrat în locuință, acolo unde l-au găsit pe bătrân mort iar soția acestuia era inconștientă, lângă soțul mort de câteva zile. În timp ce medicii de pe ambulanța ajunsă la fața locului îi acordau bătrânei îngrijirile necesare, trupul bărbatului era ridicat de Serviciul de Medicină Legală.

    Poștărița îi cunoștea pe cei doi bătrâni și a intrat la bănuieli atunci când a văzut că nimeni nu răspunde pentru a înmâna pensia, iar ziarele neridicate i-au dat de gândit. A chemat o vecină și a intrat în locuință.

    ,,A venit doamna care le aduce pensia și a spus că nu vede pe nimeni să lase banii. Erau și ziarele neridicate de câteva zile și atunci eu i-am zis că mi se pare că miroase și foarte urât dinspre casă. Am anunțat Poliția și am găsit o ușă de la o intrare din spate deschisă. Eu nu am mai intrat pentru că pe măsură ce ne apropiam aerul era tot mai irespirabil. Se simțea peste tot cum puțea pur și simplu. Au venit de la Salvare și de la Poliție, iar pe ea au găsit-o inconștientă. Au dus-o la spital, dar nu se știe dacă scapă și ea pentru că, vă dați seama, a stat câteva zile acolo nemișcată, neschimbată, fiind paralizată, și în aerul acesta de nerespirat. El, Dumnezeul să îl ierte, era înnegrit la față. Era mort pe fotoliu, lângă patul ei”, a povestit o vecina care a intrat în locuință. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a descoperi ce s-a întâmplat în locuința celor doi.

    ,,Politia Municipiului Tg Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că doi bătrâni din localitate nu au mai fost văzuți ieșind din locuință de mai mult timp, iar în zonă se simte un miros urât. Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului s-a constatat ca un bărbat de 89 ani era decedat în locuința de mai mult timp, iar soția acestuia de 83 ani este imobilizată la pat. Femeia a fost transportata la spital pt îngrijiri medicale, iar cadavrul barbatului a fost transportat la SML Gorj pt efectuarea necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pt moarte suspectă”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvant al IPJ Gorj.

    Conform medicului de familie ajuns și el la fața locului, bărbatul era decedat de câteva zile. ,,Dumnealui era sub tratament hipertensiv, iar doamna, care a fost dusă la urgență, era imobilizată la pat ca urmare a unui accident vascular cerebral la cap. Probabil că din cauza asta dumneaei nici nu a putut să anunțe pe nimeni atunci când domnului i s-a făcut rău. Nu știu de cât timp ar fi mort dumnealui, dar oricum sunt câteva zile, probabil de luni sau de marți”, a apreciat medicul Mihaela Calotă. Cadavrul barbatului de 89 de ani a fost dus la Serviciul de Medicina Legala, pentru a vedea din ce cauza a murit omul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: