spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăActualitateCiurel: candidez la Primărie!

    Ciurel: candidez la Primărie!

    „Specialistul” Ciurel se vrea primar! Fostul manager CEO ironizează actuala conducere a primăriei Târgu Jiu pe care crede că ar putea să o înlocuiască cu succes. Clinciurile au la bază mult discutata temă pe dezinsecție, ca și alți cetățeni, Ciurel plângându-se că tânțarii fac ravagii în municipiu.

    Pe blogul personal fostul pesedist atrage atenția liderilor din primăria Târgu Jiu despre această problemă a orașului. Ciurel susține că, plecat în vacanță, a realizat și mai mult că tânțarii sunt un minus la adresa orașului. „Domnilor primar, viceprimar!Marcele, Aurica, ne mănâncă țânțarii la Targu-Jiu, frate! E dezastru, nu poți sa stai seara in curte, toata vara! Faci friguri. Am fost la Dunăre acum câteva zile, într-un sat la 100 de metri de apă. Nu erau țânțari. Nu vă mai prostiți cu trotineta aia zburătoare de împroașcă ceață, că după ce trece sunt mai vioi și mai ai dracu de parcă le dați vitamine”, a scris Laurențiu Ciurel pe blog.

    Candidează?

    Și pentru că are o părere de sine foarte bună, Ciurel crede că ar rezolva mai bine problema decât o face actualul primar. „Candidez la Primărie. Un singur punct în program: țânțarii! Sigur o rezolv! (ba cred că mai am câteva)”.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!