spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
marți, mai 21, 2024
Altele
    AcasăActualitateFabrică de biciclete electrice în comuna lui Brâncuși

    Fabrică de biciclete electrice în comuna lui Brâncuși

    O fabrică de biciclete electrice își va deschide porțile în această toamnă în comuna Peștișani. Unitatea va începe să funcționeze de la 1 noiembrie, iar, în prima fază, aproximativ 20 de persoane vor fi angajate, după care numărul personalului va ajunge la 200.

    Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a precizat că discuțiile cu investitorii s-au finalizat cu un succes: „Discuțiile cu investitorii s-au finalizat și sperăm ca de la 1 noiembrie să se deschidă o fabrică de biciclete electrice, o investiție italiano-chineză. S-a bătut palma, iar săptămâna viitoare urmează să-și deschidă punctul de lucru la Peștișani în vederea obținerii licenței de producător de biciclete. De la 1 noiembrie, fabrica va începe producția. În prima fază se vor aduce elementele componente, dar din primăvară se vor dezvolta pentru că vor să aducă echipamentele necesare pentru a realiza componente aici, în Gorj. Pentru început se vor face cel puțin 20 de angajări, iar la anul se mizează pe cel puțin 200 de angajări“.

    Echipamentele sunt pe drum

    Investiția va fi realizată într-un timp record, pentru că spațiul deja există, iar utilajele sunt pe drum: „Există spațiul și câteva containere cu materiale sunt pe drum. Urmează pregătirea personalului pentru producția efectivă. Este un spațiu privat, iar primăria acordă tot sprijinul pentru că mă interesează înființarea de locuri de muncă“, a mai precizat primarul Cosmin Pigui.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: