spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
luni, iunie 3, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSocietate din Tismana, amendată de Poliție pentru afaceri cu lemne

    Societate din Tismana, amendată de Poliție pentru afaceri cu lemne

    Poliţiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au efectuat, ieri, un control la o societate comercială de pe raza localității, privind legalitatea activităţilor desfăşurate în domeniul silvic, ocazie cu care s-a constatat faptul că agentul economic a emis mai multe avize de însoţire primare ilegale, pentru o cantitate de 53 de m.c. material lemnos. Totodată în urma efectuării verificărilor în parcelele de exploatare, s-a constatat faptul că acesta a executat drumuri de acces fără respectarea traseelor aprobate.

    Având în vedere cele constatate, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 53 mc material lemnos, în valoare 7.300 lei.

    De asemenea, poliţiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat pe raza localității, un bărbat de 45 de ani, conducătorul unei autoutilitare, care comercializa ambulant cantitatea de 4,5 m.c. material lemnos, fără respectarea prevederilor legale. Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii nr.12/1990, iar cantitatea de 4,5 m.c. material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!