spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesSurprize pentru cei aflați în căutarea unei destinații de concediu

    Surprize pentru cei aflați în căutarea unei destinații de concediu

    Gorjenii care se vor afla astăzi, începând cu ora 10,00, în Shopping City Târgu Jiu vor avea parte o surpriză. O agenție de turism cunoscută la nivel național își deschide porțile și în orașul nostru. Pe data de 19 octombrie TravelBrands deschide în Shopping City Târgu Jiu prima agenție de turism din incinta centrului comercial. Aici, pasionații de călătorii sunt așteptați cu oferte speciale pentru orice tip de călătorii.

    TravelBrands este un hypermaket de turism, care oferă o gamă de servicii complete, potrivite atât pentru turiști, cât și pentru călătoriile de business. Vizitatorii centrului comercial vor găsi la TravelBrands bilete spre orice destinație din lume. De asemenea, aceștia pot opta pentru bilete de avion, de autocar, tren, servicii rent-a-car, transferuri, hoteluri, pachete de vacanță, croisiere, excursii opționale disponibile în fiecare destinație, circuite și asigurări medicale. În perioada 20 octombrie – 19 noiembrie, cei care se pregătesc de vacanță și achiziționează din agenția TravelBrands Târgu Jiu Shopping City orice pachet turistic compus din cazare și transport cu avionul, vor primi cadou o geantă de voiaj sau un troller de cabină din gama Ronkato. De asemenea, în primul weekend de la deschidere, clienții vor fi întâmpinați cu mai multe surprize în agenție.

    TravelBrands face parte din Grupul Eurolines România, cu o experiență de peste 23 de ani în industria transportului internațional de persoane și turismului.Grupul Eurolines România este format din 20 de companii, în care activează peste 600 de angajați și a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro“, se arată într-un comunicat de presă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: