spot_img
Altele
    AcasăNews AlertISU Gorj își deschide porțile de „Ziua Informării Preventive“

    ISU Gorj își deschide porțile de „Ziua Informării Preventive“

    Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj își va deschide larg porțile marți 13 noiembrie 2018, în toate subunitățile din județ, începând cu ora 09:00 cu ocazia „Zilei Informării Preventive”. Desfășurate sub sloganul „Preveniți ghinionul”, având ca logo pisica neagră, activitățile informative – educative ce vor avea loc cu această ocazie urmăresc conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

    Totodată, ISU Gorj vine în sprijinul cetăţenilor, prezentând modalităţi de comportare înainte, în timpul şi după producerea situaţiilor de urgenţă, organizând un punct de informare preventivă, în incinta Shopping City Tg-Jiu, începând cu ora 10:30.
    Pe lângă prezentarea tehnicii de intervenție, militari din cadrul Inspecției de Prevenire vor distribui pliante, broșuri, flyere și afișe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situații de urgență.
    Anual, în România sunt înregistrate mii de incendii la locuințe. Pe lângă pagubele imense, acestea produc și victime. Cele mai frecvente cauze de incendiu la locuințe sunt coșul de fum defect sau necurățat, instalații electrice defecte sau improvizate, fumatul și focul deschis și mijloacele de încălzire.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: