spot_img
Altele
    AcasăActualitatePași pentru instalație de biogaz, la Motru

    Pași pentru instalație de biogaz, la Motru

    Municipiul Motru culege roadele vizitei primarului Gigel Jianu în Norvegia. Edilul a semnat un document prin care primăria împreună cu Antec Biogas SA vor depune o cerere de finanțare pentru realizarea unei investiții ce vizează o instalație de biogaz.

    „Am semnat, la Oslo, minuta întâlnirii cu vicepreședintele Antec Biogas SA- Brede Bergskaug, în cadrul vizitei de documentare pe care o desfășor în Norvegia, la invitația Antec Biogas SA. Domnul Bergskaug a prezentat soluția tehnică, manifestându-și interesul de a colabora pentru realizarea unei asemenea instalații în Motru. În acest sens, va fi încheiat un parteneriat între Primăria municipiului Motru și Antec Biogas SA pentru a depune împreună cererea de finanțare a instalației de biogaz la Motru, în cadrul Cererii de Propuneri pentru Programul de Energie în România, cu focus pe Energia regenerabilă, lansate în cadrul Mecanismelor Financiare ale SEE și Norvegian”, a declarat primarul Gigel Jianu.

    Edilul a efectuat o vizită în Norvegia pentru a participa la prezentarea unei instalații de transformare a deșeurilor menajere în biogaz și compost. Vizita a făcut parte din demersurilor de implementare a unui proiect finanțat din sursa Mecanismul financiar norvegian 2014-2021, proiect care se referă la achiziționarea unui reactor care să transforme deșeurile menajere în biogaz și compost.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!