spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFOTO A murit tatăl lui Cristian Toader Pasti. „Acum vreo 15...

    FOTO A murit tatăl lui Cristian Toader Pasti. „Acum vreo 15 ani voia să se înscrie la facultatea la medicină“

    Inginerul Ștefan Pasti, tatăl consilierului local al municipiului Târgu Jiu Cristian Toader Pasti și bunicul lui Mihai Toader Pasti, liderul echipei EfdeN, care construiește case inteligente și unul dintre cei mai promițători români, a murit. „Înmormantarea va avea loc miercuri,2 ianuarie în Tg Cărbunești, ora 13“.

    „Bunicul Pasti, Manene – cum ii spuneam noi, m-a fascinat de mic, mereu meșterea câte ceva, repara (ceasuri, mașini sau biciclete, orice), era problem-solver, nu ii plăcea deloc să arunce lucruri și era super optimist. Iubea Romania și era foarte patriot, ii plăcea să râdă mult și a avut o viață ca o aventură. Nu cred că s-a plâns vreodată de ceva, orice problema avea o rezolvare. Nu a fost perfect, dar a fost mega tare.

    Avea 80 de ani, se mișca mai greu, dar era fascinat de tehnologie și voia sa știe cum funcționează. Era atât de curios și pasionat se nou încât acum vreo 15 ani voia sa se înscrie la facultatea la medicină, sa mai învețe ceva nou“, a povestit Mihai pe pagina de Facebook.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!