spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateSpațiile din cadrul Stadionului Municipal, închiriate la bucată de Primăria Târgu Jiu

    Spațiile din cadrul Stadionului Municipal, închiriate la bucată de Primăria Târgu Jiu

    Spațiile din incinta noului Stadion Municipal vor fi scoase la licitație în mod separat de Primăria Târgu Jiu. Conducerea Primăriei anunțase, inițial, că vor fi oferite toate spațiile unei singure societăți, în urma unei licitații, care urma să le administreze, dar s-a renunțat la această idee. Primarul Marcel Romanescu a spus că cele mai căutate de agenții economici sunt spațiile comerciale dinspre bulevardul Constantin Brâncuși, care au o suprafață de până la 1.000 de metri pătrați: „Toate spațiile comerciale pretabile pentru astfel de activități vor fi scoase la licitație pe bucăți. Vorbim de spațiile comerciale din față, care au până în 1.000 de metri pătrați, ceea ce înseamnă ca fiecare suprafață de teren construită și să putem atrage firme care să dea și o altă imagine municipiului Târgu Jiu“.

    Condiții pentru cei care vor să închirieze spațiile

    Prin caietul de sarcini va fi solicitată desfășurarea unui anumit tip de activitate în zona stadionului. „Putem să pregăti caietul de sarcini în așa fel încât să nu ne putem pomeni la un moment dat în fața stadionului cu hamburgherie sau cu un magazin second – hand. Interesul nostru este să câștigăm bani din închirierea acestor spații ca să putem ulterior să întreținem corespunzător arena sportivă“, a mai precizat Romanescu.

    Stadionul Municipal a fost finalizat de aproximativ două luni și se așteaptă ca pe 23 septembrie să înceapă recepționarea acestuia de către o comisie a Companiei Naționale de Investiții, după care arena sportivă va fi predată Primăriei Târgu Jiu pentru a se ocupa de administrarea acesteia.

    Te-ar mai putea interesa

    8 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: