spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăActualitateTânărul lovit în cap de un glonț provenit de la un poligon...

    Tânărul lovit în cap de un glonț provenit de la un poligon se află în afara oricărui pericol

    Tânărul de 22 de ani care a fost lovit, luni, de un glonţ în cap, este în afara oricărui pericol. Acesta se află internat în spitalul din Craiova în stare stabilă, iar medicii au reușit să-i extragă glonțul.

    Acesta a fost lovit de glonț din senin, în momentul în care a coborât din maşină şi a intrat în curtea bisericii din satul Măceşu, din Târgu Cărbuneşti. Glonțul provine de la  un poligon aflat la aproximativ 2,5 kilometri, unde lucrătorii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Gorj au efectuat trageri cu armamentul din dotare.

    Jandarmii au aflat ulterior de acest incident

    Reprezentanţii Jandarmeriei au anunţat că nu au ştiut de acest incident şi că vor da tot sprijinul sprijini ancheta pentru a se afla ceea ce s-a întâmplat. „În intervalul orar 09.00-11.50, în Poligonul Rogojeni din Tg. – Cărbuneşti, au fost executate şedinţele de tragere de pregătire planificate de către jandarmi, cu pistolul mitralieră şi cu pistolul. Ulterior desfășurării ședințelor de trageri, am fost informați că un tânăr a fost lovit de un glonț în timp ce se afla în curtea unei biserici din localitatea Măceșu, situată la aproximativ 2,5 kilometri de poligon. Vom acorda tot sprijinul autorităților competente pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc acest incident“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: