spot_img
Altele
    AcasăActualitateManagerul Spitalului Județean de Urgență, urmărit penal

    Managerul Spitalului Județean de Urgență, urmărit penal

    Managerul Spitalului Județean de Urgență, Gigel Capotă, este urmărit penal. Asta reiese dintr-un răspuns al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Gigel Capotă este acuzat de evaziune fiscală. „S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale (…) pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, prevăzută de art.9, alin.1, lit a din Legea nr.241/2005, două acte materiale”.

    Familia Capotă ar deține un cort de nunți în localitatea Crasna, dar și alte afacerii

    În vara acestui an, procurorii au instituit măsura sechestrului asigurător pe o parte din bunurile lui Capotă, pentru acoperirea contravalorii prejudiciului creat bugetului de stat prin săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

    Capotă, implicat în numeroase scandaluri

    O serie de scandaluri se leagă de numele managerului Spitalului Județean de Urgență. Astfel, la Secția de psihiatrie, fiica vitregă a acestui a filmat doi bărbați și o femeie, pacienți, care se mângâiau lasciv și se sărutau printre gratiile care despărțeau două compartimente. De asemenea, spitalul a fost amendat de mai multe ori de către ITM pentru o serie de nereguli, iar Corpul de Control al Ministrului Sănătății a constatat o serie de probleme grave. De asemenea, în ultima perioadă se vorbește de achiziții la prețuri exagerate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: