spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăActualitateSe interzice circulația și staționarea autovehiculelor în ziua inaugurării stadionului

    Se interzice circulația și staționarea autovehiculelor în ziua inaugurării stadionului

    Având în vedere evenimentele care se vor desfășura în data de 25.10.2019, cu prilejul inaugurării Stadionului Municipal Târgu Jiu, la nivelul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au fost luate mai multe măsuri privind circulația rutieră.
    Începând cu data de 24.10.2019, ora 14.00 și până pe data de 25.10.2019, ora 20.30, se va interzice parcarea autovehiculelor în fața Stadionului Municipal Târgu Jiu cu acces din Bulevardul Constantin Brâncuși.
    De asemenea, în data de 25.10.2019, începând cu ora 13.00, se va interzice circulația pe Bulevardul Constantin Brâncuși, tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri.
    ”Pe această cale, Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu recomandă cetățenilor să parcheze doar în locurile special amenajate, să nu oprească și să staționeze în locuri interzise şi să respecte întocmai şi la timp indicaţiile polițiștilor locali de la Serviciul Circulație Rutieră, care vor acționa conform atribuțiilor prevăzute în Legea nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare, în vederea fluidizării circulației rutiere și prevenirii blocării traficului rutier prin parcarea ori staționarea autovehiculelor în locuri nepermise” a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Tg-Jiu.

    Jandarmii la datorie

    De asemenea Jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Fraţii Buzeşti” Craiova şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj  vor simula modul de acțiune pe timpul unei competiții sportive organizate pe Stadionul Municipal Târgu Jiu.

    Exercițiul se va desfășura miercuri, începând cu ora 11.00, în contextul apropiatei inaugurări oficiale a stadionului și urmărește antrenarea și verificarea modului de acțiune al  jandarmilor şi al reprezentanţilor firmei de pază pentru siguranța participanților la competițiile sportive care se vor organiza la Târgu Jiu și pentru prevenirea şi limitarea manifestărilor interzise pe o arenă.

    Situațiile simulate vor fi:  măsuri luate pentru asigurarea ordinii publice cu prilejul desfășurării unei competiții cu grad de risc ridicat, intervenţia pentru preluarea unor persoane turbulente, aplanarea unui conflict al suporterilor şi evacuarea din stadion.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: