spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăEveniment”Captura” polițiștilor rutieri: bărbați depistați băuți la volan

    ”Captura” polițiștilor rutieri: bărbați depistați băuți la volan

    În noaptea de 4/5 noiembrie a.c., polițiștii din Târgu Jiu au depistat un bărbat, de 31 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, din direcția străzii 9 Mai către strada Castanilor, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    În cursul aceleiași zile, polițiștii au mai identificat în trafic un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tismana, din localitate, având o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Ambii conducători auto au fost transportați la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

    În cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

    Aceeași polițiști au depistat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

    În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat tânărului, pentru a fi condus, de către un alt tânăr, de 19 ani, din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți.

    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de  0,41 mg alcool pur în aerul expirat.

    În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului și încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus, unei persoane care nu deține acest drept.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: