spot_img
Altele
    AcasăEvenimentFemeie bătută în stradă de soțul aflat sub efectul drogurilor

    Femeie bătută în stradă de soțul aflat sub efectul drogurilor

    Un bărbat din municipiul Târgu Jiu a sesizat polițiștii cu privire la faptul că o femeie este agresată de soțul ei. „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din comuna Bălănești, aflându-se pe raza localității Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, de 29 de ani, din localitatea Bălănești. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

    Rezultatul testării cu aparatul Drugtest a fost pozitiv

    Bărbatul agresiv a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. „În calitate de conducător auto, bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

    În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, a mai precizat Miruna Prejbeanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: