spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăEvenimentPercheziții la spărgători de locuințe din Gorj. Polițiștii au găsit bijuterii și...

    Percheziții la spărgători de locuințe din Gorj. Polițiștii au găsit bijuterii și bani în sumă de 85.000 de lei

    Polițiștii din Craiova, alături de colegii lor din Gorj, au pus în executare, luni, 20 ianuarie, cinci mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Mătăsari, Văgiuleşti şi Godineşti.

    „Poliţiştii au găsit la locuinţele a doi bărbaţi, de 41, respectiv 24 de ani, din comuna Mătăsari, mai multe bunuri (bijuterii din aur şi argint, ceasuri de mână, obiecte de îmbrăcăminte şi sume de bani), susceptibile a proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă. Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 21 – 24 decembrie 2019, cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin efracţie în două apartamente, din Craiova, cartierul Craioviţa Nouă, de unde ar fi sustras sume de bani şi bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la suma de 85.000 de lei“, se arată într-un comunicat al Poliției Dolj.

    O parte din prejudiciu a fost recuperat

    O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar în urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cei doi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet, cu propunere de arestare preventivă.

    La activităţi au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, dar şi poliţişti gorjeni.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: