Acasa / Actualitate / Călinoiu monitorizează plombarea pe DN 66 Rovinari-Bumbeşti-Jiu

Călinoiu monitorizează plombarea pe DN 66 Rovinari-Bumbeşti-Jiu

Lucrările de plombare pe DN 66 Rovinari-Bumbeşti-Jiu sunt în grafic, susţine Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Autorităţile judeţene monitorizează în permanenţă lucrările de plombare efectuate, în această perioadă, pe DN66 Rovinari-Bumbeşti-Jiu. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului judeţean Gorj, a cerut conducerii Direcţiei de Drumuri Naţionale Gorj să verifice periodic stadiul lucrărilor executate de firma din Giurgiu, delegată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România să se ocupe de plombarea DN66. Ion Călinoiu este de părere că atât autorităţile cât şi constructorii ar trebui să profite de vremea bună pentru a finaliza pe cât posibil reparaţia drumului care a creat până acum mari probleme şoferilor. „Văd că au început reparaţiile pe drumul european de la Rovinari la Bumbeşti-Jiu şi tronsonul de la Iezureni la Bumbeşti-Jiu, pe care au început aceste reparaţii. Trebuie delimitate foarte bine zonele care sunt foarte degradate şi să se intervină. Trebuie urmărit din partea noastră să fie covorul sau îmbrăcămintea asfaltică uşoară, acolo unde trebuie, încât să putem avea pe cât posibil această cale rutieră atât de importantă, la nivelul judeţului Gorj”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

2 comentarii

  1. Aveti ani si ani de cand tot ziceti ca faceti drumul Tg-Jiu Bumbesti-jiu de ce nu sunteti de acord sa fie asfaltat de firma SECOL de la Iezureni este o firma foarte buna era de mult drumul gata dar probabil ca nu au fost de acord cu comisionul.Sunteti vai de capul vostru noi am distrus sute de masini si am taiat sute de cauciucuri pe drumul asta din cauza conflictelor voastre intre partidele politice.Sunteti toti niste NEMERNICI.

  2. Plombati domnilor, plombati. Banii pentru asfaltare i-ati cheltuit de mult. Ce pretentii mai aveti ca firmele sa faca si treaba dupa ce cheltuiesc majoritatea banilor sa va dea voua spagi? In primul rand noi ca tara trebuie sa constientizam si sa nu avem pretentii pentru ca suntem doar NECALIFICATI! Mai vedeti voi pe cineva din generatia noua cu o calificare? Nu ma refer aici la avocati, economisti si alte “meserii” de astea dragi romanilor ce nu s-ar misca de la birou. Uitati-va cum se lucreaza si cine lucreaza in tara asta apoi va veti da seama cat de rau am ajuns. Ar trebui sustinuta munca de jos in primul rand si platita ca atare astfel putem spune ca avem cu cine. Prin Italia, Spania dati la lopata, carati cu carca dar in tara va este rusine! Avem tineret si toti sunt mai incuiati decat pe vremea comunista asa ca va intreb… CU CINE?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*