Acasa / Actualitate / Dian Popescu cere demisia prefectului Andrei

Imediat după alegeri,

Dian Popescu cere demisia prefectului Andrei

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, va demara, astăzi, demersurile pentru schimbarea prefectului de Gorj, Liviu Andrei. Dian Popescu a precizat pentru Radio Omega că începând de astăzi, după finalizarea şi centralizarea rezultatelor la alegerile locale, va solicita Guvernului Ponta înlocuirea lui Liviu Andrei cu fostul SPP-ist Octavian Lupulescu, fost şef al „Mascaţilor” din Gorj. Numirea unui alt subprefect, în locul lui Marcel Romanescu, îi revine Partidului Social Democrat. „Eu voi face demersuri pentru schimbarea prefectului şi nu mă grăbesc deloc pentru că tot eu am cerut înaintea alegerilor, păstrarea lui Andrei pentru buna organizare şi desfăşurare a scrutinului electoral. E normal să îl schimbe pe Andrei cu Tavi Lupulescu. Postul de subprefect îi revine Partidului Social Democrat, nu PNL”, a menţionat Dian Popescu, preşedintele liberalilor din judeţ. Astfel de ameninţări nu îl surprind, însă, pe prefectul judeţului. Liviu Andrei se aşteaptă să fie schimbat din funcţie şi până atunci îşi desfăşoară normal activitatea la Prefectura Gorj. „Eu îmi văd de treabă până când voi fi eliberat din funcţie şi atunci îmi voi vedea de ale mele, voi reveni la catedră, îmi văd de familie şi apoi văd în ce parte să o iau. Deocamdată eu încă am treabă cu alegerile şi trebuie să le închei în condiţii corecte, după care, am tot timpul să comentez punctul de vedere al celor care îmi cer demisia. Vom vedea”, a conchis Liviu Andrei, prefect de Gorj.

Un comentariu

  1. LiviuAndrei este inca profesor universitar la Univ. Aurel Vlaicu din Arad, unde coordoneaza lucrari de licenta http://www.uav.ro/ro /facultati/educatie- fizica-si-sport/exam en-de-licenta, sa-i invete si pe studenti sa plagieze!!
    Desi a plagiat, este in comisia antiplagiat!??  Oare legea nu se mai aplica nici acum cand aveam alte asteptari de la noul guvern??

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*