Acasa / Actualitate / Haine militare pentru tismăneni

Cadou de la primarul Buzianu

Haine militare pentru tismăneni

Un nou mandat de primar devine tot mai tentant chiar și pentru un primar în funcţie iar goana după voturi a început deja. Edilul şef din localitatea Tismana, Costel Buzianu, s-a apucat să ofere localnicilor haine militare casate de acum 20 de ani, pentru a da bine în sondajele ce se efectuau de către opoziţie, după cum au declarat unii adversari politici. În tot acest timp, localnicii spun că vor vota tot cum le va dicta conştiinţa, indiferent de cadourile candidaţilor.

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, primarul oraşului Tismana, Costel Buzianu, a început să se ducă la porţile localnicilor pentru a le da hainele casate de o unitate militară din Mehedinţi. Totul se întâmplă în timp ce prin comună se făcea sondajul USL pentru desemnarea candidatului la primărie. Consilierul local Drumen, din Tismana îl acuză pe primarul Costel Buzianu că împarte uniforme militare în satul Topeşti, în scop electoral. Scopul lui Buzianu ar fi, potrivit lui Drumen, să dea bine în sondajul USL care se făcea ieri. La nivel de zvon se spune că Buzianu ar dori să candideze din partea PNL, pe lista USL, dar nu este agreat de social-democraţi şi conservatori. În aceste zile, USL finalizează sondajele de opinie în cele zece localităţi.

Buzianu: „Le-am luat de la Ministerul de Interne”

Contactat telefonic, primarul Buzianu a recunoscut cadourile date oamenilor, însă, a ţinut să menţioneze că „dacă oamenii nu aveau nevoie de ele, nu le luau”. Întrebat de unde a luat hainele de armată, primarul Costel Buzianu a răspuns sincer că „de la Ministerul de Interne, din mai multe locaţii, le-am luat gratuit. Eu am şi o fundaţie şi de 20 de ani tot aduc haine din străinătate”. Cât despre cei care sunt împotriva sa, primarul oraşului Tismana ştie cine-i sunt duşmanii. „Cei care sunt în opoziţia mea”. Deşi se vorbeşte tot mai mult că Buzianu va candida pe listele liberalilor, ca şi reprezentant USL, acesta pare a nu fi atât de sigur şi a precizat că „rămâne de văzut”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*