Acasa / Actualitate / Ion Bârcă, edilul comunei Turburea, a ratat bacul

Deşi a câştigat încă un mandat

Ion Bârcă, edilul comunei Turburea, a ratat bacul

Ion Bârcă, primarul din Turburea se numără şi el printre edilii care au câştigat mandate noi la primăriile din judeţul Gorj. Deşi nu este nici măcar absolvent de liceu, acest lucru pare să nu-i fi interesat prea mult pe cei care l-au reconfirmat la conducerea primăriei. Alegătorii au fost şi de această dată alături de Ion Bârcă, candidatul la Primăria Turburea din partea PDL. Acesta a câştigat cu 700 de voturi primăria, peste candidatul USL. De altfel, Ion Bârcă nu a deţinut până acum un mandat întreg de primar, acesta fiind ales edil al comunei în 2009, după decesul lui Daniel Ursulescu. Ion Bârcă a câştigat, însă pe de o parte şi a pierdut pe alta, întrucât a ratat din nou bacul. Ocupat cu campania electorală , primarul comunei Turburea a acumulat câteva corigenţe care nu i-au permis să susţină examenul de maturitate. Dacă va reuşi să-şi dea corigenţele în perioada 7-10 august, Ion Bârcă are şanse mari ca la toamnă să fie un primar cu bacalaureatul promovat. Ion Işfan, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean a confirmat faptul că edilul este „restanţier” în ceea ce priveşte examenul de bacalaureat. „Domnul primar Bârcă nu poate să participe la concursul de bacalaureat. Probabil că dânsul a fost în campania electorală şi nu a avut timp să înveţe”, a spus Ion Işfan. Edilul şef al comunei Turburea a declarat că şcoala a făcut-o din ambiţie, dar că nu se gândeşte la vreo facultate, dacă va lua bacalaureatul. „Asta cu şcoala am făcut-o dintr-o ambiţie, dar nu le poţi face pe amândouă: M-a prins campania şi am avut de muncă aici la primărie. Sunt aşa de obosit după campania asta…dar să treacă zilele astea şi mă apuc iarăşi de treabă. Facultate nu mai fac. Am fata destul de pregătită şi nu îmi mai trebuie. Eu am de toate. Diploma v-ar fi ajutat? Nu! Păi ce, există facultate de primar? Nu!”, a spus primarul comunei Turburea.

3 comentarii

  1. Intr-adevar, unele studii arata ca peste 96% din cetatenii cu etnie rroma din Romania care promoveaza balacaureatul nu fac facultate, se apuca de furat. Furat BIG TIME.
    Dar bai primare, nu te-ai gandit ca poate are fi bine sa faci ceva, un Drept ceva, si asa esti tu certat cu legea, poate va impacati, cine stie. 

  2. Cine se aseamana ,se aduna! Asa zice o zicala romaneasca. Oamenii din Turburea,oameni cu minte tulbure, au ales prostul. Sa nu se mire daca peste cativa ani localitatea lor se va gasi dupa chipul si asemanarea primarului lor.

    • Bai Horia, tu de unde mata esti de vorbesti asa de locuitorii din Turburea , manca-le-ai P..a ?… Cum de nu aflu cine esti ca sa te zmotocesc un pic cu mintea asta a mea turbure?…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*