Acasa / Actualitate / Nouă candidați râvnesc la postul de farmacist șef la Spitalul Rovinari

Nouă candidați râvnesc la postul de farmacist șef la Spitalul Rovinari

spital-rovinariUn număr de nouă persoane își doresc postul de farmacist șef în cadrul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari. Inițial s-au înscris zece persoane, însă unul dintre aspiranți nu a îndeplinit condițiile necesare, astfel că și-a retras dosarul. Până în prezent nu s-a stabilit data examenului, dar nici membrii comisiei.

Competiția va fi strânsă la Rovinari, însă numai unul dintre cei nouă candidați va ocupa postul vacantat. Din comisia de examen vor face parte persoane din afara unității medicale. „Noi cerem de la alte spitale farmacist primar, un observator DSP, unul din partea primăriei și un secretar. Nu este necesar să cerem de la centrele universitare pentru că noi ne încadrăm în categoria altor unități sanitare față de cele pentru spitalele clinice cu secții clinice universitare, institute sau centre medicale clinice, precum și pentru spitalele județene. Subiectele nu le facem noi, nu avem pe nimeni în comisie, implicarea noastră este ca și beneficiar”, a declarat Adrian Murea, managerul spitalului din Rovinari.

Persoana care ocupa postul de farmacist al spitalului din Rovinari a lucrat în unitate în ultimii ani chiar dacă era pensionată, legea permițând acest lucru, însă acum a ales să renunțe la post.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*