Acasa / Economic / CE Oltenia, chestiune de câteva zile

CE Oltenia, chestiune de câteva zile

Magistraţii Tribunalului Gorj sunt la un pas de finalizarea redactării hotărârii judecătoreşti prin care s-a aprobat înfiinţarea CE Oltenia. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj, judecătorul Ion Marin, a declarat că astăzi sau cel târziu mâine documentul va fi înaintat celor patru companii de stat, respectiv la cele trei complexuri energetice Turceni, Rovinari, Craiova şi SNLO, companii ce vor intra în componenţa noii entităţi.

A durat mult, dar a contat! Cam asta s-ar putea spune despre perioada în care sindicatele din cadrul FNME împreună cu administraţia de la companiile de stat s-au implicat pentru înfiinţarea şi scoaterea pe piaţa de energie naţională şi internaţională a unei noi entităţi mult mai puternice şi eficiente. De la o zi la alta se aşteaptă redactarea hotărârii judecătoreşti de înfiinţare a CE Oltenia. Mult nu va mai dura însă, pentru că magistraţii Tribunalului Gorj urmează ca astăzi să înainteze documentul redactat către companiile ce vor face parte din CE Oltenia. Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj, judecătorul Ion Marin, a declarat că „astăzi sau mâine vom trimite hotărârea părţilor celor patru companii”.

Burlan: „Termenul legal este de 15 zile”

Contactat telefonic, directorul general al SNLO, Daniel Burlan, a declarat că odată redactată comunicarea trebuie înaintată Registrului Comerţului. „Registrul Comerţului, în termen de 15 zile, trebuie să înregistreze societatea, urmând ca ulterior Consiliul de Supraveghere să se întrunească pentru a-şi alege preşedintele şi pentru a desemna directoratul. Odată cu înfiinţarea societăţii se va face şi transferul personalului”, a mai declarat directorul general al SNLO, Daniel Burlan.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*