Acasa / Economic / Ciurel, supărat pe Consiliul de Administraţie de la CE Rovinari

Ciurel, supărat pe Consiliul de Administraţie de la CE Rovinari

Viitorul şef al Direcţiei Energetice Laurenţiu Ciurel acuză conducerea Consiliului de Administraţie de la CE Rovinari de faptul că a încheiat un protocol prin care a cedat clădirea deţinută în zona Debarcader -Federaţiei Naţionale Mine Energie. Ciurel spune că intenţia lui era să mute Divizia Minieră în clădirea respectivă.

Fostul director general al CE Rovinari, Laurenţiu Ciurel, consideră că se încearcă împiedicarea acţiunii de mutare a sediului CE Oltenia de la Turceni la Târgu-Jiu. În opinia acestuia, prin hotărârea Consiliului de Administraţie al CE Rovinari şi printr-un contract de comodat clădirea deţinută de termocentrală în zona Debarcader a fost dată Federaţiei Naţionale Mine Energie. „Noi încercăm să găsim sedii pentru CE Oltenia prin care să aducem la îndeplinire hotărârea premierului Victor Ponta, ca sediul să fie la Târgu-Jiu. A fost semnat un protocol, prin care printr-un contract de comodat clădirea din Debarcader a fost dată lui Marin Condescu. Acolo putea fi o divizie-Divizia Minieră. Este o acţiune anti-Ponta şi sper ca cineva să-i tragă la răspundere”, a declarat Laurenţiu Ciurel. Îngrijorarea lui Ciurel este cu atât mai mare cu cât „vroiau ca după alegerile locale să mute sediul de la Turceni la Craiova”.

Etăgan: „Sediul nu poate fi acum la Târgu-Jiu”

Surse din cadrul Consiliului de Administraţie al CE Rovinari au declarat că a fost dată o hotărâre în care, prin contract de comodat, clădirea a fost dată către FNME. Mai mult decât atât, aceleaşi persoane au declarat că acest lucru s-a întâmplat cu luni bune în urmă, mai exact anul trecut şi nu în aceste zile. Aceleaşi surse din Consiliul de Administraţie de la Rovinari au mai declarat că viitoarea conducere a CE Rovinari sau a CE Oltenia poate întrerupe valabilitatea contractului. În ceea ce priveşte FNME, vicepreşedintele Gheorghe Etăgan a declarat că „momentan sediul CE Oltenia nu poate fi la Târgu-Jiu, toate documentele au prevăzut că sediul este la Turceni. Eventual mai târziu se poate face în aşa fel încât sediul să fie mutat la Târgu-Jiu”.

2 comentarii

 1. Ce competenta au jigodiile de carciumaru si ciurel sa se pronunte asupra profesionalismului unor specialisti?
  Analfabetul de carciumaru si politrucu de ciurel au ajuns mari specialisti in minerit, circiumaru nu cred ca este in stare sa-si citesca nici coperta la teza de doctorat facuta de Glavan Marcel si Bercea Nicolae, iar ciurdelu se pricepe la toate e cel mai tare in gura la debitat prostii.
  Care sunt bai semidoctilor performantele profesionale ale lui ogirlaci?
  Ca este vecin cu jigodia de circiumaru?
  Ca au furat impreuna cand subinginerul analfabet de circiumareu era director la grimex si ogirlaci pe la Berbesti?
  Cand ogirlaci cu negricioiu, grebla si circiumaru cu girul lui balasoiu, au devalizat cariera Bustuchin si au vandut carbunele din cariera private a lui negricioiu si grebla  la Craiova in timp ce carbunele de la Seciuri ardea in stoc la Corbu si Balasoiu concedia oameni?
  Cand cu acordul lui oghirlaci firma privata a lui negricioiu si grebla a furat tot carbunele descopertat in cariera Bustuchin?
  Cind a cheltuit miliarde pentru pentru redeschiderea celei mai proaste cariere (Bustuchin) despre care s-a demonstrat ca nu este fezabila inca din anii 2000.
  Acesta este specialistul oghirlaci sustinut de jigodiile de circiumaru grebla si ciurdel, si probabil urmaresc sa aplice aceiasi schema ca la bustuchin si in celelalte cariere.

 2. sediul in turceni (adica in craiova pt cei care nu pricep asta!) echivaleaza cu cea mai mare pierdere economica pentru tg-jiu din istorie. Practic craiovenii o sa decida absolut tot ce se intampla in SNLO, Rovinari si Turceni, toate aflate in Gorj, firmele alese de ei vor obtine contractele, vor fi favorizate. In 2,3 ani tot ce lucra pt minerit in gorj o sa dispara sau o sa se mute in craiova. Condescu si latraii lui au tupeul sa spuna ceva de rau de usl, carciumaru, ciurel, etc singurii care u incercat sa pastreze CEO in gorj?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*