Acasa / Economic / Ministerul Economiei investeşte în schimbarea sediului CE Oltenia

Ministerul Economiei investeşte în schimbarea sediului CE Oltenia

Locuri de muncă, stabilitate dar şi sediul CE Oltenia la Târgu-Jiu. Acestea sunt asigurările pe care Ion Călinoiu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, le dă minerilor şi energeticienilor. La Acces Tv, acesta a declarat că se va deplasa împreună cu specialişti la sediul fostei unităţi militare pentru a analiza situaţia, încât să se înceapă demersurile pentru mutarea noii companii la Târgu-Jiu.

Invitat la Acces Tv preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a declarat la emisiune „Punctul pe I” că vor fi puse în practică demersurile pentru mutarea sediului CE Oltenia la Târgu-Jiu. „Am discutat cu domnul premier Victor Ponta iar acesta a spus că va da sarcină la Ministerul Economiei ca în buget să fie prevăzute sumele aferente realizării sediului la Târgu-Jiu”, a declarat Ion Călinoiu. În plus, acesta a dat asigurări declarând că mutarea sediului CE Oltenia în locaţia fostei unităţi militare de la Târgu-Jiu va duce la crearea tuturor condiţiilor pentru o funcţionare performantă. „Este nevoie de performanţă, de depolitizare şi vom asista la o perfecţionare continuă. La nivel local se prevăd modernizări, investiţii specifice, tehnologice, iar acest lucru se va realiza de specialişti”, a mai spus Călinoiu. Prin mutarea sediului CE Oltenia la Târgu-Jiu, reprezentantul Consiliului Judeţean Gorj consideră că va fi nevoie şi de înfiinţarea unui centru de perfecţionare, urmare a faptului că „forţa de muncă se simte depăşită”.

Un comentariu

  1. Domnul Calinoiu este un om cu picioarele pe pamant si a meritat pe deplin alegerea sa ca presedinte al CJGj.Dupa trecerea perioadei de patru luni trebuie sa se implice in procesul de curatare a CEO de elementele numite pe criterii strict clientelare,totul fiind facut fara transparenta.Expertiza profesionala,specializarea,vechimea nu au contat.Conducerea actuala este un mozaic de invartiti si fosti politruci pedelisti care si-au facut birouri si servicii pe criterii de afinitate,in dispret fata de lege.Daca domnia sa vrea sa faca ceva pentru energetica gorjeana trebuie sa indrepte starea de lucruri si competenta sa fie stabilita prin examen si nu pe pile si latrat.Daca doreste ca obiectivele energetice sa ajunga cat mai repede in mana strainlor nu are decat sa pastrze actuala structura mafiota pentru ca ineficienta este garantata.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*