Acasa / Eveniment / Florin Pavel, arestat pentru 29 de zile

Florin Pavel, arestat pentru 29 de zile

Procurorii gorjeni au contestat cu recurs decizia completului de judecată de a-l lăsa în libertate pe primarul comunei Peştişani, Florin Pavel. Ieri, Curtea de Apel Craiova a admis recursul, hotărând ca primarul să fie arestat preventiv pentru 29 de zile.

Întorsătură de situaţie pentru primarul din Peştişani, Florin Pavel. Proaspăt învestit în funcţie, primarul se va întoarce din nou, în arest pentru 29 de zile, după cum a confirmat chiar purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova, judecătorul Aurel Ilie. Procurorii gorjeni au contestat cu recurs decizia completului de judecată de a-l lăsa în libertate pe Pavel iar aseară Curtea de Apel Craiova a admis recursul, hotărând ca primarul să fie arestat. Florin Pavel este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, neglijenţă în serviciu şi luare de mită. Numele lui Florin Pavel apare în rechizitoriul prin care procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Aristică Doru Şerban, zis Habitu, un bărbat acuzat de cămătărie, evaziune fiscală, şantaj şi spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, Aristică Doru Şerban a fost denunţat la Parchet de către omul de afaceri Dan Radu Floarea, finul senatorului Cătălin Voicu, firma acestuia derulând contracte de valori foarte mari cu Primăria Peştişani. Potrivit anchetatorilor, primarul Florin Pavel ar fi acceptat bunuri sau bani de la Dan Floarea pentru ca societatea afaceristului, Tech Safety SRL, a executat lucrări de construcţie la Campusul Şcolar din Peştişani. Edilul mai este acuzat ca ar fi acceptat la plată lucrări care nu au fost realizate în realitate. Valoarea contractului încheiat cu firma lui Floarea s-a ridicat la suma de 148 miliarde de lei vechi, sumă ce urma sa fie alocată de Guvernul României pentru construirea unui Campusului. Numai că Florin Pavel a acceptat la plată suma de 78 miliarde de lei, deşi lucrările nu au mai fost finalizate.

Un comentariu

  1. gogu lu pantilica

    cum isi permite hotu de vice(primar interimar, fost PNL-ist) sa lupte impotriva celui pe care l-a subminat permanent la primarie, folosindu-l ca sa fure (la fel cum a facut cu toti cei pe care i-a imbrobodit, folosindu-i in scopuri personale) si sa ridice piatra? Nu-i e frica de Dumnezeu ca-i va cadea odata un bolovan pe scafarlie? Chiar nu vor sa se mai stie pe ei insisi cei care au profitat de pe urma lucrarilor din scoli? Cum si-au uitat asa de repede arborele genealogic legionar, stalinist si securist pe care l-au purtat si inca il mai poarta?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*