Acasa / Eveniment / Medic beat criţă, de gardă la Târgu-Cărbuneşti

Medic beat criţă, de gardă la Târgu-Cărbuneşti

Culmea nesimţirii la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti. Un medic a venit la serviciu, beat. Cei care erau în vizită la rudele bolnave au rămas şocaţi când l-au văzut pe medicul de gardă care abia se ţinea pe picioare. Directorul unităţii spitaliceşti a făcut o criză de nervi când a constatat că cele semnalate de aparţinători, se confirmă. Medicul în cauză este acum subiect de anchetă internă. Este vorba de Alexandru Guţă, medic de 30 de ani la Spitalul de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, care a încercat să trateze o pacientă în stare critică deşi el era în stare de ebrietate. Reclamanta, o femeie din Petroşani, vrea ca medicul în cauză să fie aspru sancţionat.

Oamenii spun că este inadmisibil ca aşa ceva să se întâmple într-un spital. „Am fost sunată că mama mea este într-o stare critică. Am ajuns aici la urgenţă şi a venit domnul doctor clătinându-se pe picioare. Nici nu se putea tine pe picioare şi a venit domnul director şi l-a plasat în altă parte. M-am întors la dumnealui în cabinet unde era tolănit cu cafea împrăştiată pe piept şi mi-a zis că nu am ce discuta cu dumnealui că: « mă-ta nu trebuie băgată în seamă de mine », susţine Maria Bărbulescu, fiica pacientei de care trebuia să se ocupe medicul băut.

Târziu: „Dispari, să nu te mai văd!”

„Eu l-am trimis acasă. Am chemat alt medic care să ţină garda în continuare, doctoriţa Neamţu. Şi drept răsplată, de azi înainte gărzi nu va mai face niciodată. Plus alte măsuri pe care le vom lua pe cale administrativă. Nu ştiu dacă a avut un motiv de petrecere. Poate pentru că a fost Sf. Petru şi Pavel, dar asta vă spun aşa ca să facem haz de necaz”, a declarat managerul spitalului, Constantin Târziu. Managerul spitalului din Târgu-Cărbuneşti a făcut o criză de nervi când a văzut în ce stare este colegul său şi i-a zis: „Dispari, să nu te mai văd!” iar o decizie privind sancţionarea mai aspră o va lua astăzi alături de colegii săi din conducerea spitalului. Directorul spitalului spune că această situaţie afectează imaginea întregului spital şi că va lua măsuri ca aşa ceva să nu să se mai repete.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*