Acasa / Eveniment / Şi-a violat amica în vârstă de 16 ani

Şi-a violat amica în vârstă de 16 ani

Un tânăr de 19 ani, din Motru a ajuns în arestul Poliţiei, acuzat de viol. Asta după ce o minoră, în vârstă de 16 ani s-a plâns oamenilor legii că pe timpul nopţii a siluit-o fără voia ei. Poliţiştii l-au trimis astăzi în faţa procurorilor să-şi spună povestea.

Minora în vârstă de 16 ani, din Motru a petrecut noaptea în compania unor prieteni în casa celui care câteva ore mai târziu avea s-o batjocorească. Petrecerea s-a terminat, şi toţi invitaţii au plecat spre casele lor. Minora s-a reîntors în casa tânărului de 19 ani, pentru a-şi recupera obiectul uitat. Rămasă singură cu individul, acesta a constrâns-o să întreţină cu el raporturi sexuale. Potrivit poliţiştilor, copila a venit la Poliţie imediat ce a scăpat din mâna agresorului. „Poliţia din Motru a fost sesizată de o minoră în vârstă de 16 ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 15 spre 16 mai 2012, a fost victimă a infracţiunii de viol. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în jurul orelor 03:30, aflându-se în locuinţa suspectului P. I., de 19 ani, din municipiul Motru, minora a fost constrânsă de către acesta să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale”, a declarat Daniel Ionuţ Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Oamenii legii din Motru l-au reţinut pe tânărul acuzat de viol. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Un comentariu

  1. CEA CAUTAT LA EL ACASA ?//MO FATA CUMINTE NU UMBLA NOAPTEA PE STRAZI….PACAT DE BAIAT LEGEA NU-L VA IERTA CA ESTE EA MINORA….
     

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*