Acasa / Eveniment / Şofer amendat pentru că transporta cărbune fără acte

Şofer amendat pentru că transporta cărbune fără acte

Şoferul unui autovehicul a primit o amendă în cuantum de 1.000 de lei, de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari, pentru că efectua transport de cărbune fără a deţine documente legale de provenienţă. Cele peste 4,5 tone de cărbune transportate, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Totul s-a întâmplat, ieri, pe raza localităţii Vlăduleni, când poliţiştii rutieri din Rovinari au oprit pentru verificarea documentelor de transport, conducătorul unui autovehicul care efectua transport de cărbune. Bărbatul, C.C., de 28 ani, din comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj, transporta cantitatea de peste 4,5 tone de cărbune, iar cu ocazia controlului, nu a prezentat documente legale de provenienţă. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, cantitatea de cărbune fiindu-i indisponibilizată şi lăsată în custodia unei unităţi miniere.

2 comentarii

  1. Stefan Gheorghe

    De unde stiu militienii ca marfa este carbune, si care este valoarea lui daca nu exista acte insotitoare pentru marfa. Pe amaratul asta pentru 4 tone il baga in puscarie, iar pe banditii de Condeesc, Burlan si Grebla care fura carbune cu sutele de mii de tone, toata lumea ii ridica in slavi. De ce nu verifica militia stocurile de carbune de la Motru si Pesteana sa vada cat carbune s-a furat

    • DRAGA GHE,PAI EI FURA CU ACTE,IAR ACEST SOFER AMARAT NU AVEA ACTE….ASA ESTE IN ROMANIA,SUNT DE ACORD CU TINE….ORICINE SE POATE DUCE LA MOTRU IA UN BON DE CARBUNE DE ACOLO,APOI MAI MERGI CU ACEL BON 2,3 ZILE PE NASPA CU ACEL BON…….AM DREPTATE ? DA SMS ….

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*