Acasa / Headlines / Târgul Auto Succes, atracţia momentului

Succes la superlativ!

Târgul Auto Succes, atracţia momentului

O suprafaţă de peste 40 de mii de metri pătraţi se înfăţişează de o lună de zile gorjenilor dornici de schimbare, cu 500 de locuri de parcare pentru maşinile scoase la vânzare, parcare gratuită pentru vizitatori, utilităţi îmbunătăţite şi terase cu mici şi bere, toate stând la dispoziţia gorjenilor care au în municipiul Târgu-Jiu cel mai modern târg din Oltenia. Porţile Târgului Auto Succes s-au deschis pe 19 aprilie, iar de la inaugurare până astăzi, reacţia a fost pe măsură, fiind menţinută în cele două zile de târg, joi şi duminică. Atracţia principală sunt maşinile, unde proprietarii sau comercianţii au avut grijă să prindă un loc de parcare din cele peste 500 puse la dispoziţie de Compania Succes. Din când în când, vizitatorii sunt aşteptaţi la o binevenită pauză de mici şi bere, la una din terasele care abundă de pofticioşi.

Atmosfera degajată din Târgul Auto pe care o sesizezi imediat ce-i treci pragul este din plin întreţinută de comercianţii mulţumiţi de spaţiu şi condiţii iar buna dispoziţie este la ea acasă. De la primele ore ale dimineţii, aceştia vin cu marfa să şi-o expună, care mai de care mai atractivă şi utilă pentru gorjeni. Gusturile nu se discută, spune drept o vorbă, iar vânzătorii ţin cont de ea cel mai bine pentru că se preocupă să vină în faţa muşteriilor cu autovehicule, biciclete, motostivuitoare, aparate electronice şi electrocasnice, telefoane mobile, îmbrăcăminte şi încălţăminte sport, iar lista poate continua. Dacă te saturi să priveşti sau să analizezi un spectru al ofertei, oricând îl poţi înlocui, pentru că ochii, ca şi buzunarul au de unde alege. „Pentru mine a devenit o tradiţie să îmi rup câteva ore dintr-o zi de duminică şi să vin la cel mai modern Târg Auto din Oltenia. Ce pot să spun decât că era timpul ca în Târgu-Jiu să avem un târg adevărat, cu spaţiu aerisit şi utilităţi. Unde mai pui că mai şi poţi degusta din mici şi bere, alături de prieteni, iar niciodată nu ştii ce poţi găsi util în gospodărie de cumpărat”, a spus un vizitator. Condiţiile târgului sunt şi ele punctate chiar de comercianţi. „Eu am cauciucuri şi motostivuitoare la vânzare, sunt toate la mare căutare, dar pentru asta aveam nevoie de un spaţiu adecvat, l-am găsit aici la târg. Merită efortul şi investiţia în afacere din partea tuturor comercianţilor cred, pentru că nevoia spaţiului aici îşi găseşte rezolvare. Este o iniţiativă foarte bună a Companiei Succes să se gândească şi la comercianţi şi la gorjeni”, a subliniat un comerciant. Este vreme frumoasă, un motiv în plus să nu venim la un târg care îţi oferă altceva, iar schimbarea era necesară. Nu m-am hotărât încă la maşină, dar nici nu mă grăbesc. Îmi iau timp să analizez oferta şi mă bucur şi de un mic, mai încolo, cu familia”, a subliniat un vizitator.

Mii de vizitatori, în fiecare joi şi duminică

De intrarea liberă la cel mai modern târg auto din Oltenia, Târgul Auto Succes, se bucură mii de vizitatori care trec săptămânal să mai vadă noutăţile, să îşi satisfacă curiozităţile şi să caute ceva ce i-ar putea interesa. Cu toţii ştiu că o vizită scurtă la Târgul Auto Succes se prelungeşte garantat, pentru că nu poţi epuiza în câteva minute oferta şi nici să te saturi de mirosul micilor sfârâind. Târgul Auto Succes se desfăşoară pe o suprafaţă ce depăşeşte 40 de mii de metri pătraţi, iar parcarea numără peste 500 de locuri numai pentru comercianţi, pentru că maşinile vizitatorilor au amenajate spaţii gratuite la intrare şi în curtea Staţiei de betoane Succes. Maşinile sunt atracţia principală a târgului specializat în vânzări auto, dar extinderea halelor va deveni în scurt timp un alt punct de greutate. La cele şase hale existente, care găzduiesc mici întreprinzători cu diferite produse, se adaugă altele în construcţie. Nu putea lipsi din peisajul unui târg auto modern, o spălătorie auto, iar la Târgul Auto Succes, organizatorii s-au gândit la toate. Şoferii au la îndemână şi această facilitate, care întregeşte oferta de servicii pregătită de Compania Succes vizitatorilor din judeţ şi nu numai. Gorjenii care încă nu au ajuns la cel mai modern târg auto din Oltenia sunt aşteptaţi să se convingă singuri de oportunităţi, în fiecare săptămână, în zilele de joi şi duminică.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*