Acasa / Monden / Bacio, la un pas de finala “Românii au talent”

Bacio, la un pas de finala “Românii au talent”

Mihai Vulpe, cunoscut în lumea artiștilor drept „Bacio” va face spectacol pe 4 mai, atunci când este programat pentru a-și susține numărul în cadrul semifinalei „Românii au talent”. Emisiunea cu cea mai mare audiență din România se pare i-a adus târgujianului mult noroc, pentru că proiectele și concertele „curg gârlă”.

Dacă în prima apariție tv, Mihai Vulpe a impresionat publicul și juriul prin vocea sa și a făcut-o pe Andra să lăcrimeze de emoție, gorjenii speră că artistul va impresiona și a doua oară audiența cu vocea lui. Pe data de 4 mai acesta va cânta, în direct, în cadrul show-ului „Românii au talent”. Bacio, pe numele său adevărat, Mihai Vulpe, îl imită foarte bine pe Elvis Presley, dar artistul are și compozițiile lui proprii, având în repertoriul său melodii din epoca rock’n’roll, piese country, pop și mai nou melodii grecești. Bacio a debutat cu piesa „Iluzia ta” în Timișoara, piesa pe care a cântat-o în duet cu Oana, componenta trupei GENIUS. În cadrul emisiunii Românii au talent, de pe 4 mai, Bacio se va lupta cu Cosmin Mihalache, Cristian Leana, Diaconu Alexandru, Flaviu fără „s” și Ricky, Iulia și cățelușa Bayley, Luiza Ciudin, Mihai Petraiche, Tatiana Fecioru, Flaviu Cernescu, Laris Bercea și No Limit.

3 comentarii

  1. Ce penibil, avea o emisiune de tot rahatul si nici macar aia nu ii apartinea, cataretul de doi lei , vrea si el un premiu mic, mai bine ar folosi DIGIFONFUL

  2. CINE POATE SCRIE UN ASTFEL DE COMENTARIU …DECAT UN FRUSTRAT SAU UN  MMAAAAARE COMPLEXAT  BRAVOOO BACIO SUNTEM MANDRII CA ESTI DIN ORASUL NOSTRU………..

  3. Dar de Luiza Ciudin de ce nu scrieti nimic? Este o voce de AUR, o viitoare ciocarlie a Gorjului. Rusinica…..!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*