Acasa / Monden / “Muza perfectă pentru mine este Bianca Drăguşanu”

Isabela Staic face slalom printre vedete:

“Muza perfectă pentru mine este Bianca Drăguşanu”

Gorjeanca Isabela Staic, cea care a ajuns în atenţia presei, după ce a participat la emisiunea „Burlacul” face slalom printre vedete. Din platoul de filmare pentru emisiunea Burlacul, acesta a ajuns pe platourile emisiunii moderate de Dan Negru.

Gorjeaca Isabela Staic nu scapă nici o ocazie de a se fotografia alături de vedetele care participă la emisiunea „Te pui cu blondele”. Pe pagina sa de socializare şi-a postat fotografii în care apare alături de Oana Zăvoranu, mama acesteia, Mărioara Zăvonaru, Daniela Crudu, dar nu l-a scăpat nici pe afaceristul burlac Irinel Columbeanu. Cea mai dragă fotografie a vedetei de acum, este cea în care se află alături de Bianca Drăguşanu. „Este muza perfectă pentru mine. O admir foarte mult şi îmi place cum arată. Are un corp perfect aş putea spune. Mi-ar place să arăt ca ea, şi cred că o sa fac tot posibilul să mă apropii de aspectul ei fizic”, a declarat Isabela Staic, înainte să plece spre Bucureşti, unde are o filmare pentru o altă emisiune. Deja primii paşi pentru a slăbi i-a făcut, după cum a dezvăluit vedeta. „Acum ţin o cură de slăbire drastică. Mănânc un măr pe zi, doar ca să am o talie perfectă”, a spus Isabela. Motivul este unul cât se poate de serios, după cum dezvăluie Isabela. Aceasta pregăteşte un concurs de Miss care se va desfăşura la Târgu -Jiu, unde vor fi invitaţi surpriză. „Trebuie să arăt foarte bine la acest concurs şi pentru asta am trecut la cură de slăbire. Sper să îmi reuşească”, a mai adăugat Isabela Staic, hotărâtă să dea jos câteva kilograme.

2 comentarii

  1. :)) moooor mooor moorr. draga mea izabela, dupa ce ca esti PROasta mai esti si proASTA. acum iti explic de ce. 1 demonstrezi ca n-ai personalizate,vrei sa copiezi! in lumea asta de ca**t (showbizz) se cauta persoane care-s unice,care nu au ceva in comun. deci nu mai copia o curva din Calan,care era facuta posta de catre toti nespalatii(asta stim pe surse) 2. mancand un singur mar pe zi ,pancreasul tau o sa se autodigere si o sa ai maaari probleme.(neuronii,creierul si sunt convins ca ai ceva acolo se hranescu cu 2 lucruri OXIGEN de care nu duci lipsa,si GLUCOZA, ) mananca de multe ori pe zi si putin.combina-le. hai ca-ti dau si sfaturi. 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*